Skip to main content

V sobotu 7. května 2022 oživí salesiáni Zámeckou zahradu rodinou akcí nazvanou příhodně Family Day. Od 15 hodin se promění okolí Zahradního domu v Teplicích na festival sportovních, kreativních a hudebních činností, které potěší všechny členy rodiny. Váháte, jestli na akci vyrazit? Dáme Vám 10 důvodů, proč ANO!

Důvod číslo 1 – Jasný program pro sobotní odpoledne

Vymyslet víkendový program pro celou rodinu nebývá snadné. My jsme to udělali za Vás! Plán je jasný – po odpoledním spánku připravíte svačinu, zabalíte batůžky a vyrazíte do Teplic do Zámecké zahrady. Kdo by řekl ne odpoledni plnému sportovních, hudebních a kreativních aktivit, které pro Vás připraví někdo jiný?

Důvod číslo 2 – Vyzkoušíte si nové věci

Jak často se Vám poštěstí prohlédnout si detailně hasičské auto nebo si zastřílet z luku? A co je na tom nejlepší? Nejedná se o aktivity jen pro děti! Vyzkoušet si to můžete i Vy, milí rodičové!

Důvod číslo 3 – Vytvoříte si nové vzpomínky

Strávení příjemných chvil s rodinou, to je naším cílem. Zaručujeme Vám, že si z naší akce odnesete nespočet skvělých zážitků, na které budete ještě dlouho s radostí vzpomínat. Zahráli jste si někdy jako celá rodina petanque? Ač se to může zdát jako nuda, jistě Vás překvapí kolik legrace si u této hry společně užijete!

Důvod číslo 4 – Poznáte nové lidi

Nikdy nejste moc staří na to, najít si nové známé a přátele. Tato akce je na seznamování rodin jako dělaná a navíc s dětmi se nová kamarádství navazují sama! Třeba Vám právě tato akce pomůže najít si další parťáky na rodinné výlety, ať máte co dělat i o jiných víkendech.

Důvod číslo 5 – Pochutnáte si

Stánek s klobásami a langoši je samozřejmostí téměř na všech akcích. My jsme si pro Vás ale připravili také netradiční stánek s občerstvením, plný rostlinných pomazánek, ovesných koláčků a dalších nezapomenutelných kulinářských výtvorů. Přijďte potěšit nejen své děti, ale i chuťové pohárky!

Důvod číslo 6 – Uděláte si radost

Nakupování v obchodních centrech už není, co bývalo. Teď hledáme originalitu a autenticitu – chceme zkrátka něco, co nás na první pohled uchvátí! A přesně takových věcí, bude na akci plno. Kromě aktivit se můžete těšit i na drobný prodej, převážně ručních výrobků od místních organizací.

Důvod číslo 7 – Zrelaxujete tělo i duši

Dobré jídlo, skvělá hudba a relaxační zóna. Vše co potřebujete, abyste si i na akci plné lidí dokázali odpočinout a načerpat síly na další pracovní týden. A pokud budete chtít vypnout ještě krapet víc, musíte vyzkoušet jógu pod širým nebem!

Důvod číslo 8 – Dozvíte se nové informace

Akce jako bude právě ta naše, je skvělým místem pro získávání nových informací, které se Vám jednou budou hodit! Přemýšlíte kam zapsat dítě na kroužky nebo tábor? Pohráváte si s myšlenkou pořídit si domácího mazlíčka nebo chcete přispět na projekt, který bude dávat smysl? Překvapivě na všechny tyto dotazy najdete odpovědi právě na Family Day!

Důvod číslo 9 – Podpoříte dobrou věc

Žádné vstupné Vás na akci nečeká, ale pokud se rozhodnete nechat si pomalovat obličej nebo si koupit malý šperk, podpoříte tím přímo nás – organizace, které na akci potkáte. Vy si uděláte radost a nám tím pomůžete například s vybudováním multifunkčního centra nejen pro děti a mládež.

Důvod číslo 10 – Teplice mají co nabídnout

Lázně, fontány, parky, památky, architektura – to a ještě mnohem více vám Teplice můžou nabídnout. Udělejte si celodenní výlet a navštivte vše, co stojí za to vidět! Regionální muzeum, hrádek Letná nebo kostel sv. Jana Křtitele s vyhlídkovou věží.

Zapište si do svých kalendářů – 7. května 2022 od 15 do 19 hodin FAMILY DAY.

Přijďte si užít společně strávený čas s rodinou a využít slunečnou sobotu na maximum. My se na vás budeme těšit!